Fardiman, Mario (2020) Penerapan Promotion Mix pada Papa Chef Batam. Project Report. Universitas Internasional Batam. (Submitted)
|
Text
k-1641247-abstract-en.pdf Download (1MB) | Preview |
|
|
Text
k-1641247-abstract-id.pdf Download (1MB) | Preview |
|
Text
k-1641247-bibliography.pdf Download (286B) |
||
|
Text
k-1641247-chapter1.pdf Download (305kB) | Preview |
|
|
Text
k-1641247-chapter2.pdf Download (851kB) | Preview |
|
|
Text
k-1641247-chapter3.pdf Download (2MB) | Preview |
|
Text
k-1641247-chapter4.pdf Restricted to Repository staff only Download (860kB) | Request a copy |
||
Text
k-1641247-chapter5.pdf Restricted to Repository staff only Download (362kB) | Request a copy |
||
Text
k-1641247-chapter6.pdf Restricted to Repository staff only Download (1MB) | Request a copy |
||
|
Text
k-1641247-chapter7.pdf Download (2MB) | Preview |
|
|
Text
k-1641247-cover-id.pdf Download (41kB) | Preview |
Abstract
Kerja praktek yang dilakukan oleh penulis pada papa chef bertujuan untuk membantu papa chef menaikan jumlah konsumen yang datang dan penjualan dengan membuat sebuah strategi bauran promosi pada papa chef. papa chef merupakan sebuah usaha rumahan yang beralamat di perumahan Lucky Estate Blok B No 109. proyek kerja praktek ini dilaksanakan pada bulan September 2019 hingga bulan desember 2019. Cara yang digunakan penulis untuk menghimpun data adalah dengan melakukan pengamatan dan wawancara. Temuan dari hasil penghimpunan data bermanfaat dalam proses perancangan luaran proyek. Didalam luaran tersebut terdapat komponen komponen bauran promosi yang bermanfaat untuk menaikan jumlah konsumen yang datang. Sistem bauran promosi yang akan dilaksanakan pada papa chef mengandung penggunaan media daring seperti facebook dan google map. Tidak hanya menggunakan cara daring saja, penggunaan cara luring seperti menyebarkan brosur juga akan diggunakan. Semua ini dilakukan untuk meningkatkan kehadiran papa chef dimata konsumen dan menaikan jumlah konsumen dan omzet ********************************************************************** Work practice done by the author at Papa Chef aims to help Papa chef to raise the number of consumers who come and sales by making a promotional strategy mix on Papa Chef. Papa Chef is a home-based business that addresses the housing Lucky Estate block B No. 109. This practice work project was held in September 2019 to December 2019. The way authors use to compile data is to do observations and interviews. Find from the gathered data is useful in the project output design process. There are components of promotional mix inside the the projects output, those components that are useful to raise the number of consumers who come. The promotional mix system that will be implemented on Papa Chef contains the use of online media such as Facebook and Google Maps. Not only using the online method, the use of offline methods such as distributing brochures will also be used. All this is done to increase the presence of papa chef in the eyes of consumers and increase the number of consumers and turnover
Item Type: | Monograph (Project Report) |
---|---|
Additional Information: | Similarity: 19 |
Uncontrolled Keywords: | Promotion mix, Advertisement, sales promotion, online |
Subjects: | H Social Sciences > HF Commerce > Business > Marketing. Distribution of products |
Divisions: | School of Economic and Business > Management |
SWORD Depositor: | Admin Repository Universitas Internasional Batam |
Depositing User: | Admin Repository Universitas Internasional Batam |
Date Deposited: | 05 May 2020 05:23 |
Last Modified: | 05 May 2020 05:30 |
URI: | http://repository.uib.ac.id/id/eprint/3112 |
Actions (login required)
View Item |