Desain dan Implementasi Sistem Pemesanan Makanan dan Program Promosi Penjualan pada Mie Pangsit Ayam Sudi 189

Aprilla, Enje (2020) Desain dan Implementasi Sistem Pemesanan Makanan dan Program Promosi Penjualan pada Mie Pangsit Ayam Sudi 189. Project Report. Universitas Internasional Batam. (Submitted)

[img]
Preview
Text
k-1641318-abstract-en.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
Text
k-1641318-abstract-id.pdf

Download (1MB) | Preview
[img] Text
k-1641318-bibliography.pdf

Download (286B)
[img]
Preview
Text
k-1641318-chapter1.pdf

Download (243kB) | Preview
[img]
Preview
Text
k-1641318-chapter2.pdf

Download (221kB) | Preview
[img]
Preview
Text
k-1641318-chapter3.pdf

Download (910kB) | Preview
[img] Text
k-1641318-chapter4.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (234kB) | Request a copy
[img] Text
k-1641318-chapter5.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (922kB) | Request a copy
[img] Text
k-1641318-chapter6.pdf
Restricted to Repository staff only

Download (980kB) | Request a copy
[img]
Preview
Text
k-1641318-chapter7.pdf

Download (688kB) | Preview
[img]
Preview
Text
k-1641318-cover-id.pdf

Download (11kB) | Preview

Abstract

Laporan kerja praktek ini dibuat dengan tujuan untuk menyelesaikan permasalahan yang telah dialami Mie Pangsit Ayam Sudi 189 mengenai kendala pemesanan makanan dan juga promosi penjualannya. Mie Pangsit Ayam Sudi 189 ini masih menggunakan sistem yang kurang efisien pada sistem pemesanan makanannya dan juga belum banyak melakukan promosi penjualan. Hal ini yang mendorong penulis untuk membantu pemilik usaha agar permasalahan yang dialami akan terselesaikan. Program ini dilaksanakan dari awal November 2019 sampai dengan awal Januari 2020. Pada tahap awal yang dilakukan oleh penulis yaitu mulai dari observasi lokasi dan melakukan wawancara terhadap permasalahan yang dialami oleh pemilik usaha. Dengan dilanjutkan dengan perancangan sistem pemesanan makanan dan promosi penjualan. Penerapan sistem yang efektif dan juga efesien membuahkan hasil yang positif pada penjualan usaha kuliner ini. Hasil dari kerja praktek ini diterapkan melalui sistem pemesanan makanan dan promosi penjualan pada Mie Pangsit Ayam Sudi 189. Kata kunci : Pemesanan, Promosi penjualan ********************************************************************** This internship report is made for resolving problems that have been experienced by mie Pangsit Ayam Sudi 189 for food ordering constraints and also sales promotion. Mie Pangsit Ayam Sudi 189 are still using an inefficient system in the food ordering system and also have not done much sales promotion. This is what encourages the writer to help business owners so that the problems will be resolved. This program is carried out from the beginning of November 2019 until the beginning of January 2020. At the initial stage conducted by the author, starting from site observation and interviewing the problems experienced by business owners. Followed by the design of a food ordering system and sales promotion. The implementation of an effective and efficient system has produced positive results in the sale of this culinary business. The results of this practical work are implemented through a food ordering system and sales promotion on Mie Pangsit Ayam sudi 189. Keywords : Orders, Sales promotions

Item Type: Monograph (Project Report)
Additional Information: Similarity: 20%
Uncontrolled Keywords: Orders, Sales promotions
Subjects: H Social Sciences > HF Commerce > Business > Marketing. Distribution of products
Divisions: School of Economic and Business > Management
SWORD Depositor: Admin Repository Universitas Internasional Batam
Depositing User: Admin Repository Universitas Internasional Batam
Date Deposited: 29 Apr 2020 09:03
Last Modified: 30 Apr 2020 03:44
URI: http://repository.uib.ac.id/id/eprint/2554

Actions (login required)

View Item View Item